Bedrijfsverslagen2020-06-11T08:17:37+02:00
bedrijfscommunicatie den haag
Bedrijfsverslagen

Duurzaamheid, transparantie, culturele sensibiliteit: tegenwoordig hangt de internationale reputatie van een bedrijf niet alleen af van de winst op de jaarrekening. Consistente teksten met de juiste tone of voice, waaruit respect blijkt voor alle stakeholders, kunnen het vertrouwen in uw bedrijf enorm versterken. Schakel voor uw Engelse bedrijfscommunicatie dus een ervaren schrijver met kennis van zaken in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast het redigeren van Engelse bedrijfsteksten helpen onze Engelse tekstschrijvers uw corporate communicatieafdeling met goed gestructureerde teksten waarin uw boodschap helder en overtuigend wordt neergezet. ‘Complexe’ of ‘ingewikkelde’ zaken op een prettig leesbare manier presenteren, zonder dat het te ‘simpel’ wordt, dat is onze specialiteit. En die zetten we niet alleen in voor jaarverslagen van bedrijven.

Wat doen we zoal?

Door de jaren heen hebben we als communicatiebureau gespecialiseerd in Engelse bedrijfscommunicatie allerlei bedrijfsverslagen geschreven. Uiteraard veel jaarverslagen voor internationale bedrijven, maar ook tussentijdse rapportages, jaarrekeningen, duurzaamheidsrapporten, marktanalyses, research-briefings en geïntegreerde rapportages.

commercieel tekstschrijver engels amsterdam haarlem haarlemmermeer e.o.

“Door de jaren heen is het Narrative Labs team een steunpilaar geweest voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige inhoud altijd op een snelle en efficiënte manier.”
– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het Narrative Labs team biedt mij en mijn collega’s inzichtelijke, snelle en hoogwaardige ondersteuning en advies bij de uitvoering van een hele reeks content en communicatie. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer dan alleen mijn team voorzien van ‘goede content’. Door gebruik te maken van hun beroepssectoren overschrijdende ervaring, kunnen ze op strategisch niveau opereren, cruciale inzichten bieden en ons adviseren over het ‘grote plaatje’ van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM

“Narrative Labs heeft van het begin tot het einde een eersteklas service geleverd, waardoor onze overgang naar de voertaal engels jaarverslaggeving zo soepel mogelijk is verlopen.

— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group