Bestuurscommunicatie2020-06-11T08:30:09+02:00
bestuurscommunicatie den haag
Bestuurscommunicatie

Bestuurscommunicatie is ingewikkeld want CEO’s, bestuursleden en afdelingshoofden spreken tegenwoordig niet alleen namens henzelf, maar ook namens collega’s, de organisatie en het merk. Het correct positioneren van bestuurders bij belangrijke kwesties kan de invloed op externe stakeholders versterken, betrokkenheid bij interne partijen creëren en ook de doelen van de organisatie een stuk dichterbij brengen.

Wat kunnen wij betekenen?

Ons team van ervaren Engelse tekstschrijvers werkt nauw samen met senior managers en bestuurders van internationale ondernemingen. Samen geven we vorm aan uw communicatie en vertalen kernideeën en -concepten in sterke uitingen, volledig afgestemd op de doelgroep. We zorgen ervoor dat uw boodschap helder, makkelijk leesbaar en effectief is. En dat betekent: een sterke persoonlijke profilering als bestuurder.

Wat doen we zoal?

We hebben bij Narrative Labs ruime ervaring in het opstellen van uiteenlopende high-profile bestuurscommunicatie. Van speeches voor CEO’s en captains of industry en briefings voor paneldiscussies tot thought leadership-blogs, statements van bestuurders en meer.

engelse tekstschrijver zaanstad e.o. velsen purmerend

“Door de jaren heen is het Narrative Labs team een steunpilaar geweest voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige inhoud altijd op een snelle en efficiënte manier.”
– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het Narrative Labs team biedt mij en mijn collega’s inzichtelijke, snelle en hoogwaardige ondersteuning en advies bij de uitvoering van een hele reeks content en communicatie. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer dan alleen mijn team voorzien van ‘goede content’. Door gebruik te maken van hun beroepssectoren overschrijdende ervaring, kunnen ze op strategisch niveau opereren, cruciale inzichten bieden en ons adviseren over het ‘grote plaatje’ van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM

“Narrative Labs heeft van het begin tot het einde een eersteklas service geleverd, waardoor onze overgang naar de voertaal engels jaarverslaggeving zo soepel mogelijk is verlopen.

— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group