Interne communicatie2020-06-11T08:26:13+02:00
interne communicatie den haag
Interne communicatie

Weten uw medewerkers wat de doelen en strategie van uw bedrijf zijn? Hebben ze het gevoel dat ze één team zijn? En zitten ze samen op één kantoor, of werken ze op locaties verspreid over de hele wereld? Tegenwoordig is het werk van de interne communicatieafdeling lastiger én belangrijker dan ooit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We helpen als contentspecialisten met de ontwikkeling van interne communicatie-uitingen die niet alleen informatief zijn, maar ook leuk zijn om te lezen, en aansluiten bij uw missie. Ook kunnen we fungeren als klankbord, of helpen met managementcommunicatie, interne communicatieplannen, toolkits en diverse soorten informatiemateriaal voor medewerkers. En is het een periode extra druk, of heeft u een speciaal project? Dan werken we desgewenst ook tijdelijk bij u op locatie.

Wat doen we zoal?

Door de jaren heen hebben we veel expertise opgebouwd in interne communicatie en allerlei teksten voor intern gebruik gemaakt. Zoals artikelen voor intranet, nieuwsbrieven, app-teksten en PowerPoint-presentaties.

engelse tekstschrijver blaricum bloemendaal castricum e.o.

“Door de jaren heen is het Narrative Labs team een steunpilaar geweest voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige inhoud altijd op een snelle en efficiënte manier.”
– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het Narrative Labs team biedt mij en mijn collega’s inzichtelijke, snelle en hoogwaardige ondersteuning en advies bij de uitvoering van een hele reeks content en communicatie. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer dan alleen mijn team voorzien van ‘goede content’. Door gebruik te maken van hun beroepssectoren overschrijdende ervaring, kunnen ze op strategisch niveau opereren, cruciale inzichten bieden en ons adviseren over het ‘grote plaatje’ van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM

“Narrative Labs heeft van het begin tot het einde een eersteklas service geleverd, waardoor onze overgang naar de voertaal engels jaarverslaggeving zo soepel mogelijk is verlopen.

— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group