Strategische communicatie2020-06-11T08:13:34+02:00
strategische communicatie den haag
Strategische communicatie

Of een bedrijf succes heeft in de markt, wordt steeds meer bepaald door imago. Daarom is het essentieel dat bedrijven zich via strategische communicatie duidelijk positioneren. Met consistente communicatie waarin hun missie, visie en waarden duidelijk tot uitdrukking komen, versterken bedrijven hun strategische positionering en concurrentievermogen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als strategisch communicatiebureau ontwikkelen we samen met u een strategisch communicatieplan. We helpen uw doelstellingen voor strategische communicatie scherp te krijgen, en vertalen ideeën en concepten naar krachtige teksten. Daarbij zorgen we er uiteraard voor dat uw boodschap duidelijk, makkelijk leesbaar en uiterst effectief is. Zo creëren we een onderscheidende positionering in de markt, en bouwen we aan een sterk merk.

Wat doen we zoal?

Voor bedrijven in diverse sectoren schrijven we strategische communicatie-uitingen, zoals whitepapers, opiniestukken, speeches, persberichten, advertorials, thought leadership-artikelen en kernboodschappen. Maar we doen meer strategische communicatie. Zoekt u een ervaren commercieel tekstschrijver Engels voor ander marketing- of communicatiemateriaal? Ook dan kunt u bij ons terecht.

engelse tekstschrijver hoorn hilversum beverwijk e.o.

“Door de jaren heen is het Narrative Labs team een steunpilaar geweest voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige inhoud altijd op een snelle en efficiënte manier.”
– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het Narrative Labs team biedt mij en mijn collega’s inzichtelijke, snelle en hoogwaardige ondersteuning en advies bij de uitvoering van een hele reeks content en communicatie. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer dan alleen mijn team voorzien van ‘goede content’. Door gebruik te maken van hun beroepssectoren overschrijdende ervaring, kunnen ze op strategisch niveau opereren, cruciale inzichten bieden en ons adviseren over het ‘grote plaatje’ van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM

“Narrative Labs heeft van het begin tot het einde een eersteklas service geleverd, waardoor onze overgang naar de voertaal engels jaarverslaggeving zo soepel mogelijk is verlopen.

— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group