bedrijfscommunicatie den haag
Bedrijfsverslagen

Duurzaamheid, transparantie, culturele sensibiliteit: tegenwoordig hangt de internationale reputatie van een bedrijf niet alleen af van de winst op de jaarrekening. Consistente teksten met de juiste tone of voice, waaruit respect blijkt voor alle stakeholders, kunnen het vertrouwen in uw bedrijf enorm versterken. Schakel voor uw Engelse bedrijfscommunicatie dus een ervaren schrijver met kennis van zaken in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast het redigeren van Engelse bedrijfsteksten helpen onze Engelse tekstschrijvers uw corporate communicatieafdeling met goed gestructureerde teksten waarin uw boodschap helder en overtuigend wordt neergezet. ‘Complexe’ of ‘ingewikkelde’ zaken op een prettig leesbare manier presenteren, zonder dat het te ‘simpel’ wordt, dat is onze specialiteit. En die zetten we niet alleen in voor jaarverslagen van bedrijven.

Wat doen we zoal?

Door de jaren heen hebben we als communicatiebureau gespecialiseerd in Engelse bedrijfscommunicatie allerlei bedrijfsverslagen geschreven. Uiteraard veel jaarverslagen voor internationale bedrijven, maar ook tussentijdse rapportages, jaarrekeningen, duurzaamheidsrapporten, marktanalyses, research-briefings en geïntegreerde rapportages.

commercieel tekstschrijver engels pijnacker nootdorp e.o.

Wilt u uw bedrijfsverslagen project met ons bespreken?
Neem vandaag nog contact op met een van onze experts!

“Het team van Narrative Labs is al jaren een betrouwbare steunpilaar voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige content altijd snel en efficiënt.”

– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het team van Narrative Labs biedt mij en mijn collega’s ondersteuning en advies bij het creëren van diverse soorten content en communicatie-uitingen. Snel, deskundig en van hoge kwaliteit. Ik kan hen van harte aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer voor mijn team dan ‘goede content’ leveren (contentcreatie). Omdat ze ervaring hebben in diverse sectoren, kunnen ze op strategisch niveau acteren, cruciale inzichten bieden en ons breed adviseren op het gebied van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM
“Narrative Labs heeft gedurende het hele traject uitstekende service geleverd. Hierdoor is de overgang naar het Engels als taal voor ons jaarverslag heel soepel verlopen.”
— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group