bestuurscommunicatie den haag
Bestuurscommunicatie

Bestuurscommunicatie is ingewikkeld want CEO’s, bestuursleden en afdelingshoofden spreken tegenwoordig niet alleen namens henzelf, maar ook namens collega’s, de organisatie en het merk. Het correct positioneren van bestuurders bij belangrijke kwesties kan de invloed op externe stakeholders versterken, betrokkenheid bij interne partijen creëren en ook de doelen van de organisatie een stuk dichterbij brengen.

Wat kunnen wij betekenen?

Ons team van ervaren Engelse tekstschrijvers werkt nauw samen met senior managers en bestuurders van internationale ondernemingen. Samen geven we vorm aan uw communicatie en vertalen kernideeën en -concepten in sterke uitingen, volledig afgestemd op de doelgroep. We zorgen ervoor dat uw boodschap helder, makkelijk leesbaar en effectief is. En dat betekent: een sterke persoonlijke profilering als bestuurder.

Wat doen we zoal?

We hebben bij Narrative Labs ruime ervaring in het opstellen van uiteenlopende high-profile bestuurscommunicatie. Van speeches voor CEO’s en captains of industry en briefings voor paneldiscussies tot thought leadership-blogs, statements van bestuurders en meer.

engelse tekstschrijver barendrecht e.o. zwijndrecht

Wilt U uw bestuurscommunicatie project met ons bespreken?
Neem vandaag nog contact op met een van onze experts!

“Het team van Narrative Labs is al jaren een betrouwbare steunpilaar voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige content altijd snel en efficiënt.”

– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het team van Narrative Labs biedt mij en mijn collega’s ondersteuning en advies bij het creëren van diverse soorten content en communicatie-uitingen. Snel, deskundig en van hoge kwaliteit. Ik kan hen van harte aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer voor mijn team dan ‘goede content’ leveren (contentcreatie). Omdat ze ervaring hebben in diverse sectoren, kunnen ze op strategisch niveau acteren, cruciale inzichten bieden en ons breed adviseren op het gebied van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM
“Narrative Labs heeft gedurende het hele traject uitstekende service geleverd. Hierdoor is de overgang naar het Engels als taal voor ons jaarverslag heel soepel verlopen.”
— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group