interne communicatie den haag
Interne communicatie

Weten uw medewerkers wat de doelen en strategie van uw bedrijf zijn? Hebben ze het gevoel dat ze één team zijn? En zitten ze samen op één kantoor, of werken ze op locaties verspreid over de hele wereld? Tegenwoordig is het werk van de interne communicatieafdeling lastiger én belangrijker dan ooit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We helpen als contentspecialisten met de ontwikkeling van interne communicatie-uitingen die niet alleen informatief zijn, maar ook leuk zijn om te lezen, en aansluiten bij uw missie. Ook kunnen we fungeren als klankbord, of helpen met managementcommunicatie, interne communicatieplannen, toolkits en diverse soorten informatiemateriaal voor medewerkers. En is het een periode extra druk, of heeft u een speciaal project? Dan werken we desgewenst ook tijdelijk bij u op locatie.

Wat doen we zoal?

Door de jaren heen hebben we veel expertise opgebouwd in interne communicatie en allerlei teksten voor intern gebruik gemaakt. Zoals artikelen voor intranet, nieuwsbrieven, app-teksten en PowerPoint-presentaties.

engelse tekstschrijver goeree overflakkee e.o.

Wilt u uw interne communicatie project met ons bespreken?
Neem vandaag nog contact op met een van onze experts!

“Het team van Narrative Labs is al jaren een betrouwbare steunpilaar voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige content altijd snel en efficiënt.”

– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het team van Narrative Labs biedt mij en mijn collega’s ondersteuning en advies bij het creëren van diverse soorten content en communicatie-uitingen. Snel, deskundig en van hoge kwaliteit. Ik kan hen van harte aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer voor mijn team dan ‘goede content’ leveren (contentcreatie). Omdat ze ervaring hebben in diverse sectoren, kunnen ze op strategisch niveau acteren, cruciale inzichten bieden en ons breed adviseren op het gebied van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM
“Narrative Labs heeft gedurende het hele traject uitstekende service geleverd. Hierdoor is de overgang naar het Engels als taal voor ons jaarverslag heel soepel verlopen.”
— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group