marketingcommunicatie den haag
Marketingcommunicatie

Mensen ontvangen tegenwoordig zoveel marketingboodschappen dat er nog maar weinig echt binnenkomt. We luisteren en lezen heel selectief. Toch liggen er kansen op het gebied van marketingcommunicatie. Voor bedrijven die helder communiceren, respect tonen voor hun klanten en bruikbare en pakkende content bieden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op basis van een uitgekiende marketingcommunicatiestrategie creëren onze native Engelse tekstschrijvers voor uw afdeling marketingcommunicatie content die optimaal op deze situatie inspeelt. Teksten die niet alleen aantrekkelijk, maar ook duidelijk en overtuigend zijn. We zijn thuis in de B2B- als B2C-markt en hebben veel ervaring met het schrijven van teksten in het hele marketingproces. Voor tal van media (‘below-the-line’ en ‘above-the-line’) en allerlei sectoren.

Wat doen we zoal?

Door de jaren heen hebben we klanten uit uiteenlopende branches geholpen met hun marketing en communicatie. Met een breed scala aan marketingcommunicatie-uitingen, van brochures, tijdschriften en casestudy’s tot productcatalogi, persberichten en videoscripts. Naast marketingcommunicatie zijn we ook sterk in corporate communicatie.

engelse tekstschrijver lansingerland e.o.

Wilt u uw marketingcommunicatie project met ons bespreken?
Neem vandaag nog contact op met een van onze experts!

“Het team van Narrative Labs is al jaren een betrouwbare steunpilaar voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige content altijd snel en efficiënt.”

– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het team van Narrative Labs biedt mij en mijn collega’s ondersteuning en advies bij het creëren van diverse soorten content en communicatie-uitingen. Snel, deskundig en van hoge kwaliteit. Ik kan hen van harte aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer voor mijn team dan ‘goede content’ leveren (contentcreatie). Omdat ze ervaring hebben in diverse sectoren, kunnen ze op strategisch niveau acteren, cruciale inzichten bieden en ons breed adviseren op het gebied van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM
“Narrative Labs heeft gedurende het hele traject uitstekende service geleverd. Hierdoor is de overgang naar het Engels als taal voor ons jaarverslag heel soepel verlopen.”
— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group