De energiesector speelt een fundamentele rol in de wereldeconomie. Maar in het huidige tijdperk van duurzaamheid en milieubewustzijn is het communiceren van jouw missie en waardepropositie een steeds belangrijkere uitdaging geworden.

Schrijven en vertalen over energie en natuurlijke grondstoffen

De energiesector speelt een fundamentele rol in de wereldeconomie. Maar in het huidige tijdperk van duurzaamheid en milieubewustzijn is het communiceren van jouw missie en waardepropositie een steeds belangrijkere uitdaging geworden. Bij Narrative Labs werken onze native-Engelse copywriters met verschillende klanten in de energie- en natuurlijke grondstoffensector. We helpen hen zichzelf te positioneren in het complexe landschap van vandaag en hun verhaal te vertellen zoals het hoort.

Ons werk doorkruist regelmatig een breed scala aan industriële onderwerpen en segmenten, waaronder de productie van olie en gas en petrochemische producten, onshore en offshore exploratie, raffinage, mijnbouw, nutsbedrijven, hernieuwbare energiebronnen en nog veel, veel meer.

Goede copywriting over energie begint met duidelijkheid

In het moderne energietijdperk is transparante communicatie met belanghebbenden belangrijker dan ooit. Dit houdt in dat je helder communiceert over onderwerpen als duurzaamheid en de energietransitie en lezers inzicht geeft in jouw toekomstplannen, inclusief je verandermanagement en transformatieprogramma’s. Onze ervaren copywriters en editors in de energiesector zijn bedreven in het omgaan met gevoelige, technische concepten, zodat je jouw boodschap op de juiste manier overbrengt.

Ons team is gevestigd in Den Haag en combineert een diepgaande kennis over de energie- en duurzame energiesector met expertise in het ontwikkelen van hoogwaardige teksten en geschreven inhoud. Dit betekent dat we, wat je behoeften ook zijn, je kunnen ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van de contentontwikkeling – van communicatiestrategie en berichtontwikkeling tot copywriting, redactie, proeflezen en zelfs vertalingen van Nederlands naar Engels.

Goede inhoud op elk platform

Laat Narrative Labs al je copywriting- en communicatiebehoeften verzorgen. Onze native-Engelse tekstschrijvers helpen je bij het ontwikkelen van eersteklas teksten in elk formaat dat je nodig heeft. Met onze klanten in de energie- en natuurlijke grondstoffensector werken we regelmatig samen voor het schrijven van jaar- en duurzaamheidsverslagen, het opstellen van witboeken en het ontwikkelen van websiteteksten en content voor brochures en ander verkoop- en marketingmateriaal.

Veel van de inhoud die we helpen schrijven is van technische aard. Recente schrijfprojecten zijn onder meer artikelen van opinieleiders over de energietransitie en de toekomst van werk in de energiesector. We hebben ook meerdere artikelen geschreven over de efficiëntievoordelen van moderne mijnbouwtransportbanden en diepzeeboringstechnologie, de ontwikkeling van biobrandstoffen en nog veel meer.

Neem vandaag nog contact op met een lid van ons Engelse copywriting-team om te zien hoe onze wetenschappelijke schrijvers je kunnen ondersteunen.

More tips & insights

By |september 7th, 2020|Content in English|Reacties uitgeschakeld voor Energy and natural resources writing and translation

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top