Schrijven voor financiële dienstverleners is een vakgebied dat specialistische ervaring en vaardigheden vereist.

Schrijven voor financiële dienstverleners is een vakgebied dat specialistische ervaring en vaardigheden vereist. Goede financiële teksten schrijven is een kunstvorm waarbij wat je zegt net zo belangrijk is als hoe je het zegt. Het is ook een wetenschap die een sterk oog voor detail en een gedegen kennis van het ecosysteem van de financiële sector en het bedrijf vereist.

Wij zorgen ervoor dat jouw bericht overkomt

Bij Narrative Labs werken we met toonaangevende financiële dienstverleners op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, particuliere investeerders en alternatieve beleggingen, handel, verzekeringen, fintech, economie, boekhouding en verder.

Onze financiële copywritingdiensten wordt beheerd door een team met Engels als moedertaal met een hoog niveau van financiële kennis en tientallen jaren gecombineerde ervaring in de sector. Dit betekent dat we niet alleen weten wat al jouw woorden betekenen, maar dat we ook instinctief aanvoelen hoe ze worden gebruikt.

Of het nu je doel is om in contact te komen met een professioneel publiek uit de financiële sector of een algemener lezerspubliek, wij zullen een boeiend, goed geschreven en technisch robuust verhaal opstellen dat informeert en inspireert.

Zakenpartners

We zijn niet zomaar een dienstverlener, maar een zakenpartner die jouw passie voor financiën deelt en waarde kan toevoegen. Elk engagement begint met ten minste één strategiesessie waarin we jouw doelen bespreken en hoe we kunnen samenwerken om deze te bereiken. Je kunt ook een in-house expert kiezen om met ons over jouw onderwerp te praten, en we kunnen dat omzetten in boeiende inhoud die je positioneert als kennis- en marktleider. Ook al zijn we gevestigd in Den Haag, we ondersteunen financiële en professionele dienstverleners door heel Nederland en zelfs Europa.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons schrijfteam, met Engels als moedertaal, ondersteunt je in alle stadia van de economische waardeketen – van communicatiestrategie en berichtontwikkeling tot de copywriting, redactie en het proeflezen van financiële teksten en vertalingen.

We ondersteunen onze klanten met jaar- en kwartaalrapportages, risicomanagementrapportages, persberichten en documenten voor investeerdersrelaties, evenals websiteteksten, artikelen en blogs. Onze klanten in de financiële dienstverlening zijn onder meer ACT Commodities, Bol Adviseurs, EY, Deloitte, IMC Trading, NWB Bank, London Stock Exchange Group, Royal Schiphol Group en vele anderen.

Neem vandaag nog contact op met een lid van ons Engelse copywriting-team om te zien hoe onze wetenschappelijke schrijvers je kunnen ondersteunen.

More tips & insights

By |september 7th, 2020|Content in English|Reacties uitgeschakeld voor Schrijven en vertalen voor en over financiële diensten

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top