Of je nu geavanceerde medische apparatuur maakt of je richt op biotechonderzoek, het is belangrijk om jouw verhaal op de juiste manier te vertellen. Dit betekent dat je de kloof tussen artsen, patiënten, bestuurders en besluitvormers moet overbruggen.

Of je nu geavanceerde medische apparatuur maakt of je richt op biotechonderzoek, het is belangrijk om jouw verhaal op de juiste manier te vertellen. Dit betekent dat je de kloof tussen artsen, patiënten, bestuurders en besluitvormers moet overbruggen.

Bij Narrative Labs in Den Haag kan ons team voor copywriting en contentmakers je helpen het verhaal achter de wetenschap naar voren te brengen. Jij kunt al je tijd en energie dan richten op datgene waarin je het beste bent, terwijl je ons aan het woord laat.

Levenswetenschappen tot leven brengen

Het maakt niet uit of je je richt op geneesmiddelen, biotechnologie, medische apparatuur, productontwikkeling en innovatie, of iets anders. Ons native-Engelse schrijfteam voor levenswetenschappen en gezondheid kan helpen bij het creëren van boeiende inhoud voor een internationaal publiek.

Heb je een update voor een korte casestudy nodig voor je website of moeten we je nieuwste gezondheidsonderzoek proeflezen voordat het in een medisch tijdschrift wordt gepubliceerd? Je kunt jezelf veel tijd, geld en stress besparen door ons het harde werk te laten doen.

Inhoudelijke positionering

Elke goede communicatie- of marketingmanager wil dat mensen zich bezighouden met het merk en ze niet als passieve lezers zien. Bij Narrative Labs begrijpen we hoe belangrijk het is om verder te gaan dan alleen het schrijven van inhoud. Je moet jezelf positioneren als marktleider in het bewustzijn van de klant.

Dit vereist zorgvuldig werk gedurende een lange periode, maar zelfs als je één woord op de verkeerde manier gebruikt, kan jouw merk in de ogen van de lezer in waarde verminderen. Daarom zijn we niet alleen schrijvers, maar ook contentmakers.

De witboeken waaraan we werken, zijn bedoeld om je te helpen op te vallen als branchedeskundige, terwijl artikelen voor blogs en sociale media de substantiëlere inhoud aanvullen door als snelweg voor webverkeer te fungeren. Bovendien wordt alles bekeken door minstens twee paar ogen, zodat fouten tot een minimum worden beperkt.

Industriële ervaring

We hebben een bewezen staat van dienst in de levenswetenschappen en de gezondheidssector in Nederland en Europa. Wij bieden eersteklas content voor bedrijven over een breed scala van markten, van farmaceutische producten tot medische therapieën en biotechnologie. Enkele van onze klanten zijn onder meer Centrient Pharmaceuticals, Medical Delta, LinXis Pharmaceuticals, Roche Pharma en de Universiteit Utrecht.

Neem vandaag nog contact op met een lid van ons Engelse copywriting-team om te zien hoe onze wetenschappelijke schrijvers je kunnen ondersteunen.

More tips & insights

By |september 7th, 2020|Content in English|Reacties uitgeschakeld voor Schrijven en vertalen over levenswetenschappen en gezondheid

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top