In een complex en competitief veld loont het om een Engelse copywriting- en communicatiepartner van goede kwaliteit te hebben die je helpt om je te onderscheiden van de rest.

Vastgoed is een dynamische bedrijfstak, vooral in Nederland, waar een van de meest bruisende vastgoedsectoren ter wereld te vinden is. De Nederlandse vastgoedmarkt is in toenemende mate een toonaangevende bestemming voor internationale investeerders, waarbij voornamelijk de Amsterdamse markt tot de snelst groeiende ter wereld behoort. In een complex en competitief veld loont het om een Engelse copywriting- en communicatiepartner van goede kwaliteit te hebben die je helpt om je te onderscheiden van de rest.

Specialisten in het schrijven over onroerend goed

Bij Narrative Labs bieden we verschillende Engelse copywriting-, redactionele en vertaaldiensten. Ons aanbod is afgestemd op klanten in de vastgoed- en bouwsector die actief zijn in zowel het commerciële als de residentiële vastgoedmarkt. Wij ondersteunen klanten variërend van vooraanstaande multinationale projectontwikkelaars tot vastgoedinvesteerders, agentschappen en vastgoedtechnologie (proptech) bedrijven.

Met hun uitgebreide kennis van je branche, zal ons team van volledig Engelstalige copywriters met je samenwerken om jouw berichten duidelijk en overtuigend over te brengen.

We houden de vinger aan de pols met betrekking tot trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector en hebben een goed begrip van complexe vastgoedconcepten en terminologie. We beginnen ons proces vaak met het interviewen van je vakexperts, voordat we jouw opvattingen en ideeën omzetten in een heldere, goedgeschreven kopie.

Engelstalig communicatiemateriaal dat aan al jouw behoeften voldoen

Ons kantoor, gevestigd in Den Haag, is perfect gelegen in het hart van de Nederlandse vastgoedmarkt. Wat je behoeften ook zijn, wij kunnen je – bij jou op kantoor of op afstand – ondersteunen met allerlei copywriting-opdrachten. Dus of je nu ondersteuning nodig hebt bij het schrijven van een jaarverslag, het opstellen van een persbericht, het updaten van je websitetekst of het ontwikkelen van blogs voor SEO of social media, wij kunnen je helpen.

Een ervaren native-Engelse copywriter of vertaler wordt aan je project toegewezen, ondersteund door ons in-house team van redacteuren en proeflezers. Wij zorgen ervoor dat je tekst er sprankelend uitziet, zodat je je positie als leider in je markt versterkt. Het kan de beste investering zijn die je ooit hebt gedaan!

Neem vandaag nog contact op met een lid van ons copywriting-team om te zien hoe onze native-Engelse copywriters voor onroerend goed je kunnen ondersteunen.

More tips & insights

By |september 7th, 2020|Content in English|Reacties uitgeschakeld voor Schrijven en vertalen over onroerend goed en voor de bouwsector

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top