Native English Communication

In ons team zitten alleen professionals met een uitstekende staat van dienst. Onze reputatie, en die van u, is immers afhankelijk van de kwaliteit die we leveren. Al onze medewerkers zijn afgestudeerd aan topuniversiteiten in Groot-Brittannië, Amerika of Nederland.

We werken nauw samen, met elkaar maar ook met u. Een van onze Engelse tekstschrijvers neemt contact met u op om uw doelstellingen, de content en de deadline te bespreken. Hij of zij voert het project ook uit, en kan daarbij altijd terugvallen op de kennis en kunde van de andere teamleden. Hoe vaak we tussentijds contact met u opnemen, kunt u zelf bepalen.

Deze nauwe samenwerking leidt niet alleen tot meer creativiteit, maar ook tot heldere teksten, perfecte kwaliteit en – het allerbelangrijkste – het resultaat dat u voor ogen hebt.

Ons team

Sam Lawley
Sam Lawley

Sam is afgestudeerd aan de universiteit van Cambridge en heeft een master in talen. Hij heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van uiteenlopende corporate communicatie-uitingen, en schrijft vooral graag speeches voor senior managers en bestuurders en kernboodschappen. Buiten het Narrative Labs kantoor brengt Sam het meeste van zijn vrije tijd door met het maken van aardewerk in zijn keramiekstudio.

Will Hodges
Will Hodges

Na zijn studie moderne talen aan de universiteit van Oxford heeft Will lang in de financiële communicatiesector van Londen gewerkt, voordat hij bij Narrative Labs begon als managing partner. Zijn specialismen zijn onderzoek, jaarverslagen en investeerdersrelaties. En in zijn vrije tijd werkt hij hard aan het perfectioneren van zijn Nederlands.

Mark Bristow
Mark Bristow

Als creative director is Mark de design engine van ons bureau. Marc heeft voor veel toonaangevende opdrachtgevers gewerkt en is sterk in het vertalen van ideeën naar visuele inhoud; grafische vormgeving, fotografie en video zijn echt zijn ding. In zijn vrije tijd houdt Mark van story-driven games en sciencefiction.

Mark Speer
Mark Speer

Mark, een Amerikaanse staatsburger, studeerde Engelse en Duitse literatuur aan Tufts University, Massachusetts, en de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij werkt al ruim twintig jaar als vertaler, redacteur en tekstschrijver. Zijn vrije tijd brengt hij meestal door op zijn racefiets of met een boek.

Izzy Fordham
Izzy Fordham

Izzy is afgestuurd in klassieke talen aan de universiteit van Cambridge. Ze studeerde hier Grieks en Latijns vertalen, literatuur, filosofie en taalkunde. Ze vindt deze afwisseling in schrijven en lezen erg leuk en kijkt er naar uit om aan verschillende projecten te werken. Naast haar haar werk zingt Izzy in een koor en ze houdt van vegetarisch eten.

Stephen Gillam
Stephen Gillam

Stephen’s postdoctorale diploma’s in financiële analyse en journalistiek in Nieuw-Zeeland vullen zijn achtergrond in gedrukte media aan. Hij heeft vooral veel gewerkt aan sport- en financieel nieuwscontent in Nieuw-Zeeland en Australië. Zijn hobby’s: kijken naar de All Blacks, science fiction en de Oxford-komma, hot onder grammaticafanaten.

Sophie Taylor
Sophie Taylor

Sophie studeerde klassiekers aan de universiteit van Cambridge en heeft de afgelopen jaren gewerkt in publicaties. Voordat ze ons team bij Narrative Labs kwam versterken, was ze gevestigd in Parijs, waar ze werkte aan publicaties en communicatie voor een internationale organisatie. In haar vrije tijd houdt ze van lezen, hardlopen en bakken.

Andy Baxter
Andy Baxter

Andy studeerde Engelse taalkunde in Oxford. Zijn schrijfcarrière omvat journalistiek, marketingcommunicatie, executive speeches, websites, videoscripts en boeken. Hij kwam in 1975 naar Nederland, doceerde een aantal jaar aan de Universiteit Utrecht en promoveerde in 1985 in taalwetenschap.

Astrid Baxter
Astrid Baxter

Astrid studeerde Engelse taalkunde aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Glasgow. Ze gaf Engels aan de Universiteit Utrecht en promoveerde hier in 1996 in linguïstiek. Zij is auteur van een aantal bekende boeken over Engelstalige copywriting.

Voor grote projecten kunnen we putten uit een netwerk van zorgvuldig geselecteerde freelancers, en we werken ook nauw samen met partners uit ons netwerk, zoals HHCE voor vertalingen.

content creatie zoetermeer

“Het team van Narrative Labs is al jaren een betrouwbare steunpilaar voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige content altijd snel en efficiënt.”

– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het team van Narrative Labs biedt mij en mijn collega’s ondersteuning en advies bij het creëren van diverse soorten content en communicatie-uitingen. Snel, deskundig en van hoge kwaliteit. Ik kan hen van harte aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer voor mijn team dan ‘goede content’ leveren (contentcreatie). Omdat ze ervaring hebben in diverse sectoren, kunnen ze op strategisch niveau acteren, cruciale inzichten bieden en ons breed adviseren op het gebied van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM
“Narrative Labs heeft gedurende het hele traject uitstekende service geleverd. Hierdoor is de overgang naar het Engels als taal voor ons jaarverslag heel soepel verlopen.”
— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group