Marketingcommunicatie2020-06-11T11:20:32+02:00
marketingcommunicatie den haag
Marketingcommunicatie

Mensen ontvangen tegenwoordig zoveel marketingboodschappen dat er nog maar weinig echt binnenkomt. We luisteren en lezen heel selectief. Toch liggen er kansen op het gebied van marketingcommunicatie. Voor bedrijven die helder communiceren, respect tonen voor hun klanten en bruikbare en pakkende content bieden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op basis van een uitgekiende marketingcommunicatiestrategie creëren onze native Engelse tekstschrijvers voor uw afdeling marketingcommunicatie content die optimaal op deze situatie inspeelt. Teksten die niet alleen aantrekkelijk, maar ook duidelijk en overtuigend zijn. We zijn thuis in de B2B- als B2C-markt en hebben veel ervaring met het schrijven van teksten in het hele marketingproces. Voor tal van media (‘below-the-line’ en ‘above-the-line’) en allerlei sectoren.

Wat doen we zoal?

Door de jaren heen hebben we klanten uit uiteenlopende branches geholpen met hun marketing en communicatie. Met een breed scala aan marketingcommunicatie-uitingen, van brochures, tijdschriften en casestudy’s tot productcatalogi, persberichten en videoscripts. Naast marketingcommunicatie zijn we ook sterk in corporate communicatie.

engelse tekstschrijver schiedam sliedrechts e.o.

“Door de jaren heen is het Narrative Labs team een steunpilaar geweest voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige inhoud altijd op een snelle en efficiënte manier.”
– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het Narrative Labs team biedt mij en mijn collega’s inzichtelijke, snelle en hoogwaardige ondersteuning en advies bij de uitvoering van een hele reeks content en communicatie. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer dan alleen mijn team voorzien van ‘goede content’. Door gebruik te maken van hun beroepssectoren overschrijdende ervaring, kunnen ze op strategisch niveau opereren, cruciale inzichten bieden en ons adviseren over het ‘grote plaatje’ van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM

“Narrative Labs heeft van het begin tot het einde een eersteklas service geleverd, waardoor onze overgang naar de voertaal engels jaarverslaggeving zo soepel mogelijk is verlopen.

— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group