Ons team2020-06-11T11:28:06+02:00
Native English Communication

In ons team zitten alleen professionals met een uitstekende staat van dienst. Onze reputatie, en die van u, is immers afhankelijk van de kwaliteit die we leveren. Al onze medewerkers zijn afgestudeerd aan topuniversiteiten in Groot-Brittannië, Amerika of Nederland.

We werken nauw samen, met elkaar maar ook met u. Een van onze Engelse tekstschrijvers neemt contact met u op om uw doelstellingen, de content en de deadline te bespreken. Hij of zij voert het project ook uit, en kan daarbij altijd terugvallen op de kennis en kunde van de andere teamleden. Hoe vaak we tussentijds contact met u opnemen, kunt u zelf bepalen.

Deze nauwe samenwerking leidt niet alleen tot meer creativiteit, maar ook tot heldere teksten, perfecte kwaliteit en – het allerbelangrijkste – het resultaat dat u voor ogen hebt.

Ons team

Sam Lawley
Sam Lawley

Sam is afgestudeerd aan de universiteit van Cambridge en heeft een master in talen. Hij heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van uiteenlopende corporate communicatie-uitingen, en schrijft vooral graag speeches voor senior managers en bestuurders en kernboodschappen. Buiten het NL-kantoor brengt Sam het meeste van zijn vrije tijd door met het maken van aardewerk in zijn keramiekstudio.

Will Hodges
Will Hodges

Na zijn studie moderne talen aan de universiteit van Oxford heeft Will lang in de financiële communicatiesector van Londen gewerkt, voordat hij bij Narrative Labs begon als managing partner. Zijn specialismen zijn onderzoek, jaarverslagen en investeerdersrelaties. En in zijn vrije tijd werkt hij hard aan het perfectioneren van zijn Nederlands.

Mark Bristow
Mark Bristow

Als creative director is Mark de design engine van ons bureau. Marc heeft voor veel toonaangevende opdrachtgevers gewerkt en is sterk in het vertalen van ideeën naar visuele inhoud; grafische vormgeving, fotografie en video zijn echt zijn ding. In zijn vrije tijd houdt Mark van story-driven games en sciencefiction.

Mark Speer
Mark Speer

Mark studeerde Engelse en Duitse literatuur aan Tufts University en de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij werkt al ruim twintig jaar als vertaler, redacteur en tekstschrijver. Zijn vrije tijd brengt hij meestal door op zijn racefiets of met een boek.

Izzy Fordham
Izzy Fordham

Izzy is afgestuurd in klassieke talen aan de universiteit van Cambridge. Ze studeerde hier Grieks en Latijns vertalen, literatuur, filosofie en taalkunde. Ze vindt deze afwisseling in schrijven en lezen erg leuk en kijkt er naar uit om aan verschillende projecten te werken. Naast haar haar werk zingt Izzy in een koor en ze houdt van vegetarisch eten.

Stephen Gillam
Stephen Gillam

Stephen’s postdoctorale diploma’s in financiële analyse en journalistiek in Nieuw-Zeeland vullen zijn achtergrond in gedrukte media aan. Hij heeft vooral veel gewerkt aan sport- en financieel nieuwscontent in Nieuw-Zeeland en Australië. Zijn hobby’s: kijken naar de All Blacks, science fiction en de Oxford-komma, hot onder grammaticafanaten.

Andy Baxter
Andy Baxter

Andy studeerde Engelse taalkunde in Oxford. Zijn schrijfcarrière omvat journalistiek, marketingcommunicatie, executive speeches, websites, videoscripts en boeken. Hij kwam in 1975 naar Nederland, doceerde een aantal jaar aan de Universiteit Utrecht en promoveerde in 1985 in taalwetenschap.

Astrid Baxter
Astrid Baxter

Astrid studeerde Engelse taalkunde aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Glasgow. Ze gaf Engels aan de Universiteit Utrecht en promoveerde hier in 1996 in linguïstiek. Zij is auteur van een aantal bekende boeken over Engelstalige copywriting.

Voor grote projecten kunnen we putten uit een netwerk van zorgvuldig geselecteerde freelancers, en we werken ook nauw samen met partners uit ons netwerk, zoals : HHCE voor vertalingen.

content creatie rotterdam
“Door de jaren heen is het Narrative Labs team een steunpilaar geweest voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige inhoud altijd op een snelle en efficiënte manier.”
– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het Narrative Labs team biedt mij en mijn collega’s inzichtelijke, snelle en hoogwaardige ondersteuning en advies bij de uitvoering van een hele reeks content en communicatie. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer dan alleen mijn team voorzien van ‘goede content’. Door gebruik te maken van hun beroepssectoren overschrijdende ervaring, kunnen ze op strategisch niveau opereren, cruciale inzichten bieden en ons adviseren over het ‘grote plaatje’ van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM

“Narrative Labs heeft van het begin tot het einde een eersteklas service geleverd, waardoor onze overgang naar de voertaal engels jaarverslaggeving zo soepel mogelijk is verlopen.

— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group