strategische communicatie den haag
Strategische communicatie

Of een bedrijf succes heeft in de markt, wordt steeds meer bepaald door imago. Daarom is het essentieel dat bedrijven zich via strategische communicatie duidelijk positioneren. Met consistente communicatie waarin hun missie, visie en waarden duidelijk tot uitdrukking komen, versterken bedrijven hun strategische positionering en concurrentievermogen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als strategisch communicatiebureau ontwikkelen we samen met u een strategisch communicatieplan. We helpen uw doelstellingen voor strategische communicatie scherp te krijgen, en vertalen ideeën en concepten naar krachtige teksten. Daarbij zorgen we er uiteraard voor dat uw boodschap duidelijk, makkelijk leesbaar en uiterst effectief is. Zo creëren we een onderscheidende positionering in de markt, en bouwen we aan een sterk merk.

Wat doen we zoal?

Voor bedrijven in diverse sectoren schrijven we strategische communicatie-uitingen, zoals whitepapers, opiniestukken, speeches, persberichten, advertorials, thought leadership-artikelen en kernboodschappen. Maar we doen meer strategische communicatie. Zoekt u een ervaren commercieel tekstschrijver Engels voor ander marketing- of communicatiemateriaal? Ook dan kunt u bij ons terecht.

copywriter gezocht

Wilt u uw strategische communicatie project met ons bespreken?
Neem vandaag nog contact op met een van onze experts!

“Het team van Narrative Labs is al jaren een betrouwbare steunpilaar voor Teijin Aramid. Ze leveren onze Engelstalige content altijd snel en efficiënt.”

– LILIAN MICHAELSSON, Senior Marketing Communications Officer, Teijin Aramid
“Het team van Narrative Labs biedt mij en mijn collega’s ondersteuning en advies bij het creëren van diverse soorten content en communicatie-uitingen. Snel, deskundig en van hoge kwaliteit. Ik kan hen van harte aanbevelen.”
— MIKE LIGHTFOOT, Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan
“Narrative Labs doet veel meer voor mijn team dan ‘goede content’ leveren (contentcreatie). Omdat ze ervaring hebben in diverse sectoren, kunnen ze op strategisch niveau acteren, cruciale inzichten bieden en ons breed adviseren op het gebied van communicatie.”
— INGE MASSEN, Global Director Purpose & Brand, DSM
“Narrative Labs heeft gedurende het hele traject uitstekende service geleverd. Hierdoor is de overgang naar het Engels als taal voor ons jaarverslag heel soepel verlopen.”
— SIMON THEEUWES, Senior Manager, Corporate Treasury, Investor Relations, Schiphol Group